Cadouri minunate oferite din dragoste

 

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai renumite și mai așteptate sărbători ale lumii. Dragostea este brusc peste tot! Magazinele de flori sunt pline cu cele mai frumoase flori de toate culorile posibile, căsuțele poștale se înveselesc de culorile scrisorilor roz și restaurantele ne vor îmbia cu mirosul divin al meniurilor delicioase de Valentine's day. Toți cei îndrăgostiți vor uita pentru un moment de toate tristețile de zi cu zi, și se vor bucura de viață, vindecânduse cu un medicament miraculos numit "dragoste". Dar puțini știu cine a fost Sf. Valentin și de ce îl sărbătorim.

"În cărțile istorice scrie că, Sfântul Valentin a fost un episcop, care în ciuda interdicției împăratului asupra căsătoriei (care ar distrage bărbații de la îndatoririle militare), a căsătorit în secret cuplurile indrăgostite și a cerut soldaților să rămână cu soțiile lor în loc să meargă la război. Din acest motiv, a fost executat pe 14 februarie 269.

De aceea, această zi nu este doar un eveniment creat artificial, care îi face pe oameni să cumpere ceva semnificativ pentru parteneri îndrăgostiți, ci mai degrabă un mesaj care ne amintește să "prețuim momentele pe care le putem petrece cu persoana pe care o iubim". Sincer, cât de des declarați dragostea partenerului dvs.? Cât de des le spuneți ce înseamnă pentru voi?

Indiferent dacă este adesea, sau deloc, este întotdeauna posibil să o faci mai mult. Iar ziua de14 februarie vă încurajează să faceți acest lucru! Deci puneți deoparte toate aversiunile voastre și exprimați-vă sentimentele! Poeții și muzicienii înzestrați vor folosi și vor dărui cuvintele și notele corecte, dar restul dintre noi trebuie să oferim cadouri personalizate, alese cu dragoste pentru a vorbi în numele nostru. Să nu uităm că toată dragostea pe care o vom oferi, cu siguranță va reveni la noi.


Dragoste pentru prima dată

Faptul că Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită în Februarie se potrivește foarte bine tuturor iubitorilor. Alegerea parfumului potrivit ar trebui să facă obiectul sezonului curent, iar iarna nu ne limitează în acest sens! În anotimpul de vară, atunci când parfumul persistă pe piele mult mai mult și mai intens, ar trebui să purtăm doar un miros de flori sau citrice, ușoare care ne revigorează și nu este foarte agresiv pentru mediul înconjurător. Dimpotrivă, zilele și seriile de iarnă reci nu sunt limitate în ceea ce privește mirosurile, astfel încât aromele bogat aromate și orientale sunt binevenite!

Oferă-i soțului senzualitate și sex-appeal de exemplu cu parfumul bărbătesc oriental-picant Hugo Boss – Hugo Dark Blue. La începutul unei cine romantice de Valentine's Day, aroma jucăușă de citrice-ghimbir vă va împrospăta și vă va relaxa pe amândoi. Mai târziu, cardamomul și salvia vor avea grijă de subiecte mai subtile din conversația voastră. La sfârșit, cedrul cu vanilie și patchouli vă va încălzi în siguranță.

Un fluid mai afrodisiac poate fi găsit în flaconul numit Hugo Boss – The Scent. Acest miros delicat este dominat de ghimbir, în a doua fază este completat de fructe exotice de maninka (care miroase ca un cocktail de maracuja-rom) și completate cu miros de piele naturală. Cu toate acestea, dacă știți că iubitul dvs. nu este foarte interesat de parfumurile dominante, puneți un pariu pe cel mai popular parfum pentru bărbați Hugo Boss – No.6 Bottled, care conține o combinație delicată de lemn, flori și fructe. Fiecare bărbat poate fi un boss…

Categoria parfumurilor pentru femei este dominată de versiunea italiană de modă Versace. Probabil că nu există nici o femeie care să nu-i placă mirosul fructat-floral al lui Bright Crystal. Cu toate acestea, dacă iubitul tău preferă amestecuri picante, impresionează-l cu "diamantul negru" unic al lui Crystal Noir.

Dragostea la prima clipa

Nu poți să dai greș niciodată cu un parfum, pentru că tuturor ne place să mirosim frumos și până când cineva inventează o sticlă fără fund, trebuie să cumpărăm din când în când unul nou. Prin urmare, un astfel de cadou nu dezamăgește niciodată. Dar, din nefericire, este oarecum trecător ... Prin dîruirea unui ceas de marcă, spuneți că dragostea dvs. nu este doar o plăcere de moment, ci vă bazați pe ea și în viitor...

Oferiți calitate superioară la un preț accesibil – ceasurile elvețiene Festina. Cu siguranta vă veti surprinde sotia sau prietena cu unul din modelele din aur roz, iar barbatii, pe de alta parte, vor fi incantati de un ceas cu cronograf.

Dar! Dacă doriți să impresionați o femeie care este pasionată de cele mai recente tendințe de modă și stil, alegeți pentru ea unul dintre ceasurile legendare de la Michael Kors. Astfel o veți răsfăța cu o piesă de lux la un preț de necomparat.

Partenerului tău sportiv îi va oferi bucurie un ceas Casio din colecția G-Shock. Astfel, el nu va mai simți limite în drumul său pentru a atinge scopul și visele lui.

 

Adăugați 3 eșantioane de parfum în coșul de cumpărături și vă trimitem gratuit tot ce doriți!