Energicul Tommy Hilfiger

Marca americană Tommy Hilfiger, a fost înființată în 1985. Tommy Jacob Hilfiger, designer de modă, este fondatorul acestui brand minunat. Ca și adolescent, îi plăceau blugii, dar drumul său către modă nu a fost tocmai simplu. Părinții lui aveau o idee complet diferită despre cariera sa viitoare - au vrut să fie un inginer mecanic. Prima sa încercare s-a încheiat cu falimentul. Dar el nu sa lăsat zdrobit, a învățat din greșelile sale și a încercat din nou. Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă. Perseverența lui l-a adus spre vârful succesului.

În afară de îmbrăcăminte, veți fi cu siguranță impresionați de colecția de ceasuri și parfumuri.

Convingeți-vă singuri.


Ceasuri pentru femei Tommy Hilfiger

 

Aflați secretele ceasurilor pentru femei Tommy Hilfiger. Se potrivesc la fiecare ocazie și se mândresc cu un design proaspăt și necomplicat, care nu interferează în nici un caz. Există putere în simplitate. Încercați clasicul model testat. În rândurile lor veți găsi, de asemenea ceasuri uimitoare pentru femei cu un cadran fin și decorat. Modelul floral delicat și blând vă va fascina la prima vedere. Și nu numai asta - cadranele decorate decent de multe alte modele par foarte feminine.

ALEGE


Ceasuri pentru bărbați Tommy Hilfiger

 

Cum este ceasul bărbătesc Tommy Hilfiger? Autentic, discret, subtil și cu bun gust! Îl veți iubi nu numai datorită calității sale, ci și datorită eleganței. Atât pentru modă clasică cât și sportivă. Casual sau elegant. Principalul lucru este că te vei simți bine cu el. El va deveni o parte integrală, fiabilă și complet naturală a mâinii tale.

ALEGE


Bijuterii Tommy Hilfiger

 

Bijuteriile Tommy Hilfiger vă vor încânta, de asemenea, cu originalitate, frumusețe și simplitate. Alegeți dintr-o gamă largă de brățări, cercei și pandantive distinctive. Atât doamnele cât și domnii, își vor găsi modelul preferat.

ALEGE


Parfumuri Tommy Hilfiger

 

Tommy Hilfiger parfumuri - atât pentru femei, cât și pentru bărbați - prezintă subtilitate, blândețe, dar și individualitate. Libertatea și prospețimea sunt evidente la primul impact. Parfumurile florale optimiste pentru femei și parfumurile proaspete pentru bărbați nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Ideal pentru toți domnii și doamnele cu gust rafinat.

Lăsați-vă răsfățați. Încercați stilul american care vă va impresiona cu siguranță.