Cadouri cu stil pentru Ziua Internațională a Femeii

Sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii pompos!

Stiți originea acestei sărbători? În 1908, la New York, muncitoarele de la fabricile de textile au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva condiţiilor inumane de muncă şi a salariilor foarte mici. Pentru prima dată, Ziua Femeii a fost sărbătorită la 28 februarie 1909.

După cel de-al doilea război mondial, Ziua Femeii este sărbătorită pe data de 8 martie și până astăzi reamintește despre lupta pentru drepturi egale pentru femei. Mulți bărbați consideră această zi o ocazie potrivită pentru a-și încânta iubita cu floari, bomboane sau un cadou. Nu pierdeți această ocazie și sărbătoriți Ziua Femeii împreună cu venirea primaverii mult așteptată.

Faceți ziua femeilor mai dulce!

Ceas

Ceas

 

Surprinde-ți soția, mama, bunica, sora sau prietena. Un ceas (sub forma unei bijuterii elegante) este cu siguranță apreciat de fiecare dintre ele! Ceasuri de branduri de renume mondial cum ar fi Festina, Michael Kors, Daniel Wellington sau Fossil, vor incanta cu siguranță. Acum este momentul potrivit pentru a arăta ce înseamnă pentru tine femeile importante din viața ta. Odată cu sosirea călduroasei primăveri, ușa se deschide spre sporturile populare, astfel încât poate fi un ceas de sport pentru doamna dvs. și un cadou foarte practic când vă decideți să mergeți pe bicicletă sau să mergeți la lucru dimineața ...

Parfum

Parfum

 

Mirosul floral și citrus  proaspăt, este perfect pentru lunile primăverii. Fragrantele populare Chloé, DKNY sau Calvin Klein, care au fost foarte apreciate în ultimii ani, vor avea succes și în acest an. Dacă sunteți in căutare de ceva extraordinar, pentru că doriți să îi spuneți cât de specială este pentru dvs., căutați parfumul original - unele parfumuri au chiar un variante personalizate.

Cosmetica

Cosmetica

 

Cosmetica nu este niciodată suficientă. Acest lucru va fi confirmat de fiecare femeie. Fie că este vorba despre cosmetice pentru păr, cremă de față sau nuanțe pentru machiaj. În orice caz, ar trebui să căutați mărci bine stabilite precum Wella Professionnel sau L'Oreal Professionnel sau nu veți greși dacă pariați pe produse cosmetice naturale (de exemplu, seria Kérastase de la L'Oréal Paris).

Bijuterie

Bijuterie

 

Un alt sfat perfect pentru un cadou sunt bijuteriile de lux. Ar putea fi una simplă sau una foarte sofisticată, toate depinzând de gustul doamnei pentru care este darul. Cel mai important lucru este înseamnătatea din spatele cadoului. Un colier, un pandantiv, o brățară sau chiar întregul set de bijuterii care este dat pentru o ocazie specială nu va îmbătrâni și ne va aminti mereu momentele speciale.

Chiar și un mic dar, ceva ce aduce noroc ar putea deveni un simbol pentru ceva mult mai semnificativ.