/ Parfumuri / Parfumuri femei / Bebe Sheer

Descriere Bebe Sheer

Apă de parfum pentru femei Bebe Sheer a devenit sora mai mică a parfumului original Bebe. Comparativ cu el, este mai ușor, mai fin, mai romantic și oferă o senzuală poveste. A fost lansat pe piață în anul 2010 de fondatorii parfumieri Claudette Belnavis și Jean Jacques.

În timpul fabricării, fondatorii au fost inspirați de textura țesăturilor aeriene, cum ar fi organza, mătasea și tulul mătăsos. Parfumul Bebe Sheer a devenit un element seducător. Purtătoarea lui este rafinată și sexy, îndrăzneață și întotdeauna știe exact ce vrea.

Aroma încântătoare a acestui parfum este compus din tonuri florale și fructe. Conținutul parfumului vă reîmprospătează plăcut, datorită citricelor și tonurilor florale de măr roșu. Inima florală a apei de parfum emană tonuri fermecătoare de iasomie, frezie şi bujori proaspăt înfloriți.

Caracterul excepțional al parfumului stă la baza ingredietelor din care este compus, din mosc pur, lemn de santal şi ambra. Pentru Bebe Sheer chiar nu impresionează numai parfumul interesant, dar, de asemenea și flaconul este minunat, care va fi perfect și nu trebuie eliminat din raftul dumneavoastră. A fost propus de o echipă de design, precum Barbara Hulanicki, iar forma sa seamănă cu o inimă.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00

  • Note varf

    citrice, măr roşu, note florale 

  • Note ascunse

    bujor, frezie, jasomie 

  • Note baza

    ambră, lemn de santal, mosc 


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Bebe Sheer Eau de Parfum pentru femei 100 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun

Variante Bebe Sheer