Alterna Caviar Styling Anti-Aging Perfect Blowout Creme 100 ml

cremă pentru styling pentru modelarea termică a părului

Marcă: Alterna Colecția: Caviar
Cod: 21512

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Creme si loțiuni pentru protejarea părului marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei care au toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 100 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Creme si loțiuni pentru protejarea părului
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Styling
Mărime 100 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar Anti-Aging Perfect Blowout Creme este o cremă ușoară de styling. Protejează părul în timpul folosirii ustensilelor calde și oferă rezistență la umezeală. Hrănește și hidratează părul în profunzime.

Alterna Caviar Perfect Blowout Creme netezește fibra de păr, previne încrețirea și este ușor rigid. Extras din Rhodiola, care oferă protecție termică în timpul tratamentelor termice. Ingrediente active: Extras din Rhodiola - asigură protecție termică, extract de caviar - este bogat în aminoacizi şi acizi grași omega3 care netezește părul și redă luciul Seasilk® - un amestec de extract din alge de mare care hidratează părul și ajută la restabilirea părului deteriorat vitaminele A și C - previn deteriorarea părului provocată de radicali liberi Age Control Complex® - combate toate cauzele de îmbătrânire Citokine - face părul mai puternic și mai sănătos. Efecte: Un styling ușor, hrănește și hidratează întărește și protejează părul de îmbătrânire și decolorare, capătă strălucire. Potrivit pentru: Toate tipurile de păr. Aplicație: Aplicați uniform pe părul uscat.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Styling Anti-Aging Perfect Blowout Creme cremă pentru styling pentru modelarea termică a părului 100 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun