Alterna Bamboo Volume Weightless Whipped Mousse 150 ml

spumă întăritoare pentru păr fin

Marcă: Alterna Colecția: Bamboo
Cod: 21421

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Spumă de păr marca Alterna din colecția Bamboo a fost conceput special pentru femei care au par fin. Acest produs miraculos are 150 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Spumă de păr
Marca Alterna
Colecția Bamboo
Subcolecția Volume
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par fin

Descriere Alterna Bamboo

Alterna Bamboo Volume Weightless Whipped Mousse este o spumă ușoară care adaugă părului tău volum de lungă durată și o fixare medie. După folosirea Alterna Bamboo Volume Weightless Whipped Mousse părul devine mai moale, mai hrănit și mai fin. Părul nu rămâne lipicios și nici nu va avea un aspect întărit. Ingrediente active: Extract bio din bambus - întărește părul, hidratează și vindecă, extract de radacină de Maca - regenerează părul și crește volumul natural. Efecte: crește volumul părului pe termen îndelungat întăreşte şi hrăneşte părul fixare moderată a părului. Potrivit pentru: Păr care pierde repede în volum. Aplicație: Se aplică uniform pe părul umed,de la rădăcină.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Alterna Bamboo Volume Weightless Whipped Mousse spumă întăritoare pentru păr fin 150 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun