Alterna Bamboo Smooth Frizz-Correcting Styling Lotion 100 ml

lapte pentru netezire impotriva incretirii părului

Marcă: Alterna Colecția: Bamboo
Cod: 21401

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Creme si loțiuni pentru protejarea părului marca Alterna din colecția Bamboo a fost conceput special pentru femei care au par indisciplinat. Acest produs miraculos are 100 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Creme si loțiuni pentru protejarea părului
Marca Alterna
Colecția Bamboo
Subcolecția Smooth
Mărime 100 ml
Tipul de păr Par indisciplinat

Descriere Alterna Bamboo

Alterna Bamboo Smooth Frizz-Correcting Styling Lotion este un balsam de lux(fin) pentru păr cu tendinţă de încreţire. Acest balsam lasă părul moale şi neted pentru întreaga zi. După folosire Alterna Bamboo Smooth Frizz-Correcting Styling Lotion părul este mai neted, strălucitor şi mătăsos cu control anti-încrețire.Ingrediente active: extract bio din bambus - întăreşte părul, hidratează intens și vindecă Preţiosul ulei bio de Kendi - este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi graşi omega Efecte: previne încrețirea și despicarea vârfurilor regenerează părul deteriorat hrănește şi hidratează profund Recomandat pentru: Toate tipurile de par Mod de întrebuințare: Se aplică pe părul ud și se masează uşor dinspre rădăcină către vârfuri, apoi se clătește bine.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Alterna Bamboo Smooth Frizz-Correcting Styling Lotion lapte pentru netezire impotriva incretirii părului 100 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun